x
Domenii

Autoritati

Aplicatia TraficOK pune la dispozitia agentiilor guvernamentale de profil informatii despre circulatia pe drumurile si soselele din Romania astfel incat sa asigure o infrastructura viabila, eficienta si sigura pentru trafic. Prin compararea istoricului de date oferim asistenta autoritatilor in prognoza, planificarea si implementarea politicilor de trafic in diferite regiuni. 

Baza de date cu informatii din trafic 

TraficOK furnizeaza o baza de date cu istoricul vitezelor medii intr-o zona mentionata si intr-o anumita perioada de timp. Conducatorii auto cauta intotdeauna cel mai rapid si mai sigur traseu. Serviciul TraficOK poate oferi suport autoritatilor in luarea deciziilor referitoare la reteaua si infrastructura drumurilor, daca acestea pot face fata cu cerintele de trafic si mobilitate.

Durata de deplasare

TraficOK pune la dispozitia autoritatilor de profil un instrument de rutare dinamica. Pe baza informatiilor in timp real de pe sosele, traficul poate fi ghidat catre cea mai rapida ruta. Datorita platformei de trafic inovatoare, serviciul poate furniza cu usurinta timpul de deplasare pentru trasee fixe, precum si timpul de deplasare pentru rute alternative in caz de accidente sau situatii de urgenta.