x
Domenii

Media

Datorita centrului operational performant de colectare a datelor, informatiile din trafic sunt actualizate constant. Chiar daca anumite evenimente nu sunt detectate automat, cum ar fi: accidentele, obstacolele de orice natura, existenta sectoarelor periculoase, aceste informatii sunt disponibile pentru posturile de radio, de televiziune si site-urile de stiri.
Buletine de trafic in timp real
Inainte de a porni la drum, conducatorii auto se pot informa despre starea traficului astfel incat sa economiseasca timp si sa evite frustrarile in timpul calatoriei. Acest lucru este posibil prin intermediul unui buletin de trafic gata editat sau apeland la serviciile specialistilor nostri care il pot lectura in locul dumneavoastra.
Harti de trafic in format 3D 
Buletinele de trafic devin mult mai relevante datorita vizualizarii sugestive si complete a fluxului de trafic si a evenimentelor de pe traseu, adaptate perfect pentru televiziune.
Rute optimizate
Exista mai multe variante pentru a intra intr-un oras. Daca dispui de informatii corecte din trafic cand trebuie sa faci o anumita alegere, poti economisi timp, fara a avea batai de cap. Durata de deplasare poate fi personalizata pentru fiecare post de radio/de televiziune in functie de tipul de audienta.  
Prognoze de trafic
E foarte important sa oferiti publicului dvs. informatii despre situatia din trafic din seara sau dimineata care urmeaza. Dar nu este intotdeauna suficient. Folositi functia de prognoza a serviciului TraficOK pentru a-i preveni despre starea traficului pentru toata saptamana astfel incat planurile de calatorie sa fie facute in functie de situatie.  
Internet
Internetul este cel mai bun mediu pentru publicarea informatiilor din trafic in timp real. Aveti la dispozitie mai multe servicii si aplicatii de trafic pe care le puteti integra in portalul sau site-ul propriu.
http://www.traficok.ro/trafic-live/