x
Domenii

Alerte din trafic in timp real...direct pe telefonul tau mobil!

Integrarea serviciului de date TraficOK in aplicatii de navigatie special adaptate pentru telefoane inteligente, tablete sau alte dispozitive mobile cu conexiune wireless sau 3G permite verificarea rapida si in timp real a starii drumurilor, existenta unor evenimente de genul accidente, drumuri in lucru sau ambuteiaje pe traseul pe care utilizatorul doreste sa-l urmeze.
In acelasi timp, utilizatorii pot predefini o serie de rute pe care circula in mod frecvent iar aplicatia le va putea genera automat timpul de deplasare tinand cont de evenimentele de trafic de la momentul respectiv.

 

TraficOK pentru iOS

TraficOK pentru iOS este cea mai avansata aplicatie mobila care ofera informatii si alerte din trafic in timp real din Romania.

  • Verifici rapid starea traficului inainte sa pornesti la drum…direct pe iPhone-ul sau iPad-ul tau
  • Stii exact daca traficul este blocat, unde sunt amplasate camerele radar, daca exista lucrari la carosabil  sau accidente
  • Iei cele mai bune decizii in privinta traseului pe care vrei sa-l urmezi. 
Ce ofera aplicatia
  • O harta detaliata cu starea traficului in orice moment, la nivel national
  • Durata de deplasare in timp real pe cele mai importante rute
  • Actualizari continue cu localizare GPS a accidentelor si incidentelor de pe traseu
  • Asistenta rutiera cu localizare GPS  

TraficOK este o aplicatie universala care functioneaza la rezolutie nativa pe orice iPhone sau iPad cu ecran standard sau retina. Informatiile din trafic sunt localizate pe o harta detaliata pe care sunt afisate autostrazile si drumurile nationale, precum si principalele drumuri judetene. Va este oferita posibilitatea de a localiza pe o harta vizibila in rezolutii mari diverse evenimente din trafic, cum ar fi: lucrari rutiere, camere radar, accidente si blocaje. 
In plus, puteti sa alegeti doar afisarea blocajelor in trafic cu o intarziere mai mare de 10 minute, de exemplu. 

Functia Follow-me permite centrarea automata a hartii in jurul pozitiei curente a utilizatorului. 

Aplicatia TraficOK te poate scuti de amenzi costisitoare pentru depasirea vitezei legale, emitand alerte in apropierea camerelor radar fixe. 
Datorita interfetei grafice moderne si usor de folosit, ai acces rapid la informatiile legate de conditiile actuale de trafic si evolutia lor. Meniul Travel Times iti afiseaza durata de deplasare in timp real intre principalele orase din Romania.

Aplicatia iti permite sa impartasesti cu prietenii situatia traficului folosind retelele de socializare (Twitter, Facebook) sau direct prin email sau SMS. Anunta-i si pe altii daca esti blocat in trafic, unde s-a produs ambuteiajul si cat timp iti ia sa ajungi la o anumita destinatie.
Poti sa ajuti si alti participanti la trafic, chiar daca nu ii ai in lista ta de contacte. Ai la dispozitie un buton cu ajutorul caruia poti sa raportezi un accident sau un echipaj de circulatie cu radar.

Aplicatia TraficOK necesita activarea functiei GPS. Este compatibila cu iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) si iPad. Necesita iOS 5.0 sau o versiune mai recenta si este optimizata pentru iPhone 5.  

Poate fi descarcata gratuit pentru o perioada de 10 zile direct din AppStore. Variantele de abonament pentru accesul la datele de trafic după aceasta perioadă sunt 2,69 euro/ 3 luni sau 9,99 euro/ an.