x
Parteneri

AROBS Transilvania Software

Cu o experienta de peste 16 ani pe piata de software si servicii din Romania si Europa, AROBS Transilvania Software este specializata în dezvoltarea de software pentru aplicatii mobile, solutii de localizare si management al flotelor auto folosind tehnologia GPS, precum si solutii de SFA si CRM pe terminale mobile. Cei peste 400 de angajati ai companiei îsi desfasoara activitatea în centre importante din tara (Cluj-Napoca, Bucuresti, Iasi, Targu-Mures, Suceava). In 2011 AROBS si-a extins prezenta si pe pietele internationale, deschizand birouri la Budapesta si Chisinau.

Be-Mobile

Be-Mobile este o companie pioniera in furnizarea de continut si servicii de trafic si mobilitate pentru industria auto, telefoane mobile, mass-media, institutii si agentii guvernamentale de profil. Eforturile companiei se indreapta spre gasirea unei legaturi intre autovehicule, drumuri si transportul public. Actionand ca un intermediar intre aceste sisteme de mobilitate independente, Be-Mobile creaza un ecosistem de trafic care asigura un schimb de date si informatii mult mai pertinente, de care beneficiaza toate cele trei grupuri in acelasi timp. In final, societatea este cea care beneficiaza de acest ecosistem: imbunatatirea sigurantei rutiere, reducerea consumului de carburant si a emisiilor de energie, eficientizarea folosirii timpului si micsorarea nivelului de stres. 

Europa FM

Europa FM a fost primul post de radio national privat din Romania si face parte din trustul Lagardere Active Radio International. Lansat in anul 2000, formatul Europa FM este unul generalist care contine cele mai obiective stiri si cea mai buna muzica din '80 pana azi. Acopera 60% din teritoriul tarii, 80% din populatie cu 44 de statii in tara. Publicul tinta al radioului cuprinde varsta de 25 - 45 de ani. Europa FM a demonstrat de-a lungul timpului ca este un partener de incredere al milioanelor de romani care-l asculta zi de zi si s-a implicat cu succes in numeroase campanii sociale si umanitare.